Helsingborg.Controletabel van box type transformatorAnalyse

  • vrijgavetijd:2022-05-28 23:21:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:232
  • Korte omschrijving:

    Helsingborg.,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door

Artikel inhoud

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Verminderde isolering

Helsingborg.De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Rimnicu Vilcea.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


Helsingborg.Controletabel van box type transformatorAnalyse



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer,Helsingborg.Installatie van met olie ondergedompelde transformator, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Nauwkeurige afwerkingSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

lekkage van zegelolie

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Helsingborg.Controletabel van box type transformatorAnalyse



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De productlijnfabrikant van droge transformatoren

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Helsingborg.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,Helsingborg.Wat is het principe van de transformator,Helsingborg.transformator voor droge type, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Fabriek voor droge transformatoren

Helsingborg.Overige productinformatie
  • zeehavenVast type hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    zeehavenVast type hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • zeehavenMobiele vouwbrugZal het een keerpunt inluiden?

    zeehavenMobiele vouwbrugZal het een keerpunt inluiden?

  • Ferrara.Hydraulische vaste instapbrugWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het werken?

    Ferrara.Hydraulische vaste instapbrugWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het werken?

  • KedzierzynKozleRail type laadplatformOntwerp methode:

    KedzierzynKozleRail type laadplatformOntwerp methode:

  • Olu.Kleine extra liftenWorkshop procesanalyse

    Olu.Kleine extra liftenWorkshop procesanalyse

  • Hoogdorp8-meter hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

    Hoogdorp8-meter hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

  • Detroit.Intelligent hydraulisch hefplatformVier elementen van aankoopaandacht:

    Detroit.Intelligent hydraulisch hefplatformVier elementen van aankoopaandacht:

  • Xilinhot.Xinxiang hydraulisch hefplatformWelk onderhoud is nodig op weekdagen?

    Xilinhot.Xinxiang hydraulisch hefplatformWelk onderhoud is nodig op weekdagen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!